Answer :

No, because the total fare after each km is


15, 15 + 8, 15 + 8(2), 15 + 8(3) …….


15, 23, 31, 39….


a1 = 15, a2 = 23, a3 = 31 and a4 = 39


a2 - a1 = 23 - 15 = 8


a3 - a2 = 31 - 23 = 8


a4 - a3 = 39 - 31 = 8


Since, all the successive terms of the given list have same difference i.e., common difference = 8.


Hence, the total fare after each km forms an AP.


Rate this question :

How useful is this solution?
We strive to provide quality solutions. Please rate us to serve you better.
Related Videos
Arithmetic Progression and 'nth' Term of APArithmetic Progression and 'nth' Term of APArithmetic Progression and 'nth' Term of AP55 mins
Imp Qs Practice For Boards (AP)Imp Qs Practice For Boards (AP)Imp Qs Practice For Boards (AP)59 mins
Sum of n Terms of APSum of n Terms of APSum of n Terms of AP56 mins
Introduction of Geometric ProgressionIntroduction of Geometric ProgressionIntroduction of Geometric Progression60 mins
Try our Mini CourseMaster Important Topics in 7 DaysLearn from IITians, NITians, Doctors & Academic Experts
Dedicated counsellor for each student
24X7 Doubt Resolution
Daily Report Card
Detailed Performance Evaluation
caricature
view all courses
RELATED QUESTIONS :

Write the first tKC Sinha - Mathematics

Write the first tKC Sinha - Mathematics

Write the first tKC Sinha - Mathematics

Write the first tNCERT - Maths Exemplar

Which of the follKC Sinha - Mathematics

Find the indicateKC Sinha - Mathematics

Find the sum of aMathematics - Board Papers

Which of the follNCERT - Maths Exemplar