Q. 195.0( 1 Vote )

On one Sunday Muh

Answer :

(i) Total number of vehicle = 2500


No. of buses in the interval 7 am to 11 am = 300




(ii) Total number of vehicle = 2500


No. of cars in the interval 11 am to 7 pm = 130 + 250 = 380




(iii) Total number of vehicle = 2500


No. of buses in the interval 7 am to 3 pm = 300 + 120 = 420




(iv) Total number of vehicle = 2500


No. of cars in the interval 7 am to 7 pm = 200 + 130 + 250 = 580




(v) Total number of vehicle = 2500


No. of non-two-wheelers in the interval 7 am to 7 pm = 2500-(500 + 250 + 350) = 1400




Rate this question :

How useful is this solution?
We strive to provide quality solutions. Please rate us to serve you better.
Try our Mini CourseMaster Important Topics in 7 DaysLearn from IITians, NITians, Doctors & Academic Experts
Dedicated counsellor for each student
24X7 Doubt Resolution
Daily Report Card
Detailed Performance Evaluation
caricature
view all courses
RELATED QUESTIONS :

Probability of imTamilnadu Board Math Term-III

Define empirical Tamilnadu Board Math Term-III

Define: (i) experTamilnadu Board Math Term-III

P<spTamilnadu Board Math Term-III

A randomly selectTamilnadu Board Math Term-III

Which one can repTamilnadu Board Math Term-III

Probability of anTamilnadu Board Math Term-III

The survey has beTamilnadu Board Math Term-III

The following tabTamilnadu Board Math Term-III

Probability of suTamilnadu Board Math Term-III